szerző: Balu

Laptop szervíz rendkívül kedvező feltételekkel, laptop szerviz Budapest VII. kerület

10 ok, amiért mindenképpen érdemes az Itech Szerviz Központ - laptop szerviz szolgáltatását választani, szervíz akár ingyen


Laptop szerviz ajánló

01., Megvárható laptop szerviz

Mert egyszerűbb hiba esetén a legtöbb szolgáltatást egy kávé mellett akár meg is várhatja. Pl: laptop kijelző csere, RAM csere, egyszerűbb zsanér - hátlap keret csere, stb...
A teljes szétszereléssel járó laptop hiba, ha reggel nyitáskor átadásra kerül estére elkészülhet.
Alaplap vagy egyéb összetett hiba esetén valamint olyan javításoknál ahol alkatrészt kell rendelni a vállalási időről egyedileg adunk tájékoztatást.


02., Ingyenes laptop javítás, notebook szerviz, tablet, netbook szervíz kedvezménnyel?

Örök laptop szerviz garancia

Igen! Mert laptop javítás esetén a teljes költséget levásárolhatja üzletünkben. Használt notebook, PC, monitor vagy TV készülék vásárlása esetén a termékek árából darabonként 10% írható jóvá. ( az akciók nem vonhatóak össze ) Többször előfordul, hogy nehéz helyzetben lévő emberek készülékét ingyenesen vagy kedvezményesen megjavítjuk.
8% kedvezmény mozgáskorlátozottak számára vagy fogyatékkal előknek. 5%kedvezmény nyugdíjasok, iskolák, orvosok, kórházak vagy kulturális intézménynek. Van olyan ismerőse, akinek jól jöhet ez az oldal? Kérem ossza meg vele. 

Megosztom


03.,Örök garancia a munkánkra

Mert laptop szerviz esetén a munkánkra örök garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha a beépített alkatrészre le is jár a garancia, a munkát akkor sem kell mégegyszer kifizetni csak az alkatrészt. Ha más hiba adódik vagy egy másik készüléket javíttat azt is kedvezményesen javítjuk! ( feltéve hogy javítható és be tudunk alkatrészt hozzá szerezni ) Érdemes hát visszatérni hozzánk!


04., Ingyenes bevizsgálás

Mert egyszerűbb hiba esetén a hibafeltárás azonnal INGYENESEN megtörténik. Más jellegű hibáknál az ügyfélszolgálat ad további információt a hibajelenség alapján.


05., Ingyenes laptop szállítás!

Igen, mert bárhonnan küldheti, ha javítható a laptop mi álljuk a postát. Fogadunk notebook javításokat más szervizektől és magánszemélyektől vidékről és a környező országokból is. Lehetőség van postán vagy futárral beküldeni a laptop készüléket


06., Tapasztalat, szakértelem

Mert az Itech Szerviz Központban tapasztalt kollegákkal találkozhat. Van olyan kolléga aki már 30 éves elektronikai tapasztalattal rendelkezik. ( villamos mérnök ) 


07., Ingyenes szerelés?

Igen, mert több alkatrészt ingyenesen építünk be, ha nálunk vásárolja. pl: az ingyenes kijelző szerelés, ami megvárható!


08., Olcsó laptop szervíz, laptop javítás kedvező áron

Mert látszólag reménytelennek tűnő problémákat is tudunk fogadni, mert kollégáink a modulokat áramköri szinten is képesek javítani, nem a drága alaplap cserét fogják rögtön javasolni. Több szervíznek - cégnek is bedolgozunk.


09., Előzetes árajánlat, nincs meglepetés

Mert tervezhetőek nálunk a költségek! A megadott hibajelenség alapján megbecsüljük a várható laptop szerviz költségeket, a kapott árajánlat alapján mérlegelhető a gazdaságosság!


10., Budapest szívében, jó helyen, könnyű megközelíteni, mindig tud parkolni!

Végül, mert szervízünk jól megközelíthető helyen a Keleti Pályaudvarhoz és a Blahához közel helyezkedik el. Nem átvevő pont - itt szakemberek várják. Mindig tud parkolni, állandó nyitvatartással fogadjuk, nem kell előzetesen egyeztetnie.

A 300 m2 -es Itech központ, ahová érdemes ellátogatni »Itech laptop szerviz Budapest VII. kerület

Nézze meg hová visszi javíttatni a készülékeit!

Ha minőségi munkát szeretne egy színvonalas helyen akkor fáradjon be a 300 m2 -es Itech szerviz központba.

1074 Budapest VII. kerület Alsó erdősor 3.

Telefon: +36 70 317-2518,
+36 1 283-0046, Térkép itt!

 

Kérem segítse munkánkat azzal, hogy a G+ gombra kattint! A segítők között ajándékot sorsolunk ki!  :-) 

A laptop szervizelés cégünk egyik fő profilja, ezért egy önálló site készült a témában, ami a leggyakoribb javításokról ami a notebook, netbook és a laptop hibákról szól. A laptopszerviz.org Budapest VII. kerület Alsó erdősor 3. címen található a szaküzlet és a műhely, ugyanúgy, mint a szamitogepszerviz.info